Onze producten

Onze producten

We zijn 2 jaar bezig geweest de solid bars te ontwikkelen. Wil je weten wat we belangrijk vonden bij de ontwikkeling van dit product? Lees dan verder!

Logische keuze

Solidly

Logische keuze

Met het gebruik van een zeepbar of shampooblok vervang je 2 en soms zelfs 3 flessen douchgel of shampoo. Hierdoor beperk je het gebruik van single-use plastic, bespaar je 70% op het gebruik van water en minimaliseer je de uitstoot van CO2, door het vervoeren van kleinere volumes van producent naar eindgebruiker.

Woordje van onze eigenaresses

We hebben zeker 2 jaar gewerkt aan deze producten. Het kostte tijd om de ingrediënten uit te zoeken en nieuwe combinaties te maken, te delen met onze community en te beoordelen.

Onze ingrediënten zijn met zorg geselecteerd op voorwaarde dat ze goed zijn voor mens en aarde. Dat betekent dat Solidly producten gemaakt zijn met natuurlijke ingrediënten met waar mogelijk een biologisch of fairtrade ingrediënt, ze zijn vegan en bevatten geen sulfaten en synthetische kleurstoffen.

De Solidly bars zijn zo samengesteld dat de PH waarde dichtbij de waarde ligt van de huid en van het haar, waardoor deze minder snel uitdrogen.

Onze producten worden met de hand gemaakt op verschillende plekken in Europa. Deze producenten zijn gecertificeerde bedrijven met gepassioneerde mensen, die met ons mee willen denken over de nieuwe generatie zepen.

Onze favorieten

Solidly

Onze favorieten

Alle Solidly producten zijn zowel door mannen als vrouwen goed te gebruiken. Het parfum verschilt per product, maar is zowel door mannen als vrouwen na de eerste tests goedgekeurd.

De Solidly shampoobar schuimt als de beste. Het is sulfaatvrij én geeft volume aan je haar. Binnenkort verschijnt ook Solidly conditioner.

Solidly shower soap is een multi inzetbaar stuk zeep voor op je aanrecht, je wastafel of in je douche.

De Solidly scrub zeep is een zeep met wat extra's: de poppy seeds zorgen voor een licht scrubbende werking en de geur is heerlijk fris. Een perfect kado.

Solidly heeft twee formaten scheerzeep in haar assortiment: de kleine bar is handzaam voor benen, oksels en meer intieme plekken. Het grote blok is het makkelijkst te gebruiken in combinatie met het blikje (verkrijgbaar in oktober) en een scheerkwast.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje in onze shop!

Onze shop
0