FAQ

FAQ

Alle antwoorden omtrent onze solid producten vind je hier!

Wat is een shampoo bar?

Een shampoobar is een shampoo, maar dan in een vaste vorm, als blok. Er is een verschil in samenstelling tussen een zeepbar en een shampoobar. Op sommige websites wordt ook haarzeep verkocht, dat is qua samenstelling anders dan een shampoobar. Vaak wordt na het gebruik van haarzeep nog geadviseerd om je haar na te spoelen met azijn, zodat de haarschubben zich kunnen sluiten. Solidly shampoo kun je gebruiken zoals je vloeibare shampoo gebruikt. Alleen het blok maakt dat je het iets anders toepast dan vloeibare shampoo uit een fles. Bij gebruik van een shampoobar maak je eerst je haar nat en ook de bar. Je kunt ervoor kiezen de bar direct tegen je haar en hoofd te strijken, waardoor er schuim ontstaat. Sommigen kiezen ervoor de shampoobar in de handen eerst op te schuimen en dat schuim op het haar aan te brengen.

Onze shampoo bar gaat gemiddeld 30 - 35 keer mee. Het Solidly shampoo blok is wat groter. Daar kun je je haar tussen de 60 à 70 keer mee wassen.


Waarom zou ik voor een Solidly product kiezen?

Als mensen ons vragen waarom je voor een Solidly product zou moeten kiezen, dan zeggen wij, omdat dit product ontstaan is uit kennis en ervaring. Het duurde even voordat we de perfecte samenstelling hadden, waarmee onze wens werkelijkheid werd: een duurzame zachte zeep met natuurlijke ingrediënten, zonder sulfaten, zonder synthetische kleurstoffen, met een uniek parfum. En we stoppen hier nog niet. We zijn bezig met nieuwe solids en nieuwe toepassingen.


Welke ingredienten bevatten jullie producten?

Onze producten zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Van ginseng tot zeewier, shea boter en amandelolie.


Hoe ziet mijn bestelling eruit?

Na het ontvangen van jouw order gaan wij er direct mee aan de slag. Je ontvangt een brievenbuspakket wat door de bus kan. Afhankelijk van wat je bestelt krijg je een grote of een kleine envelop met de post. In de kleine envelop kunnen 2 of 4 kleine bars, of 2 grote blokken. In de grote envelop kunnen we meer versturen, zelfs het aluminium blikje.


Kan ik mijn bestelling retourneren?

Het retourneren van het product is mogelijk als het product ongeopend of onbeschadigd is. Graag ontvangen we het Solidly product in zijn originele verpakking en omverpakking binnen 14 dagen na ontvangst retour. Kosten van verzending zijn voor de klant. Het bedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort. Neem voordat je het terugstuurt even contact op via info@solidly.nl, dan sturen we je een retour formulier.


Waarom worden "Solid" cosmetica producten steeds populairder?

Een eenvoudige manier om bij te dragen aan een gezondere planeet is na te denken over je eigen gewoontes en gebruiken en te kijken of je hier met kleine stapjes meer verstandige keuzes kan maken. Door te kiezen voor solid cosmetica kun je dit op eenvoudige manier doen. Door Solidly producten te kopen wordt gebruik van plastic en overtollig water voorkomen.


Heb jij jouw antwoord gevonden en wil jij een "Solid" product zelf uitproberen?

Neem dan snel een kijkje in onze shop en vindt het product dat perfect bij jou past!

Bekijk de shop
0