Verzorg je haar goed met onze duurzame conditioner bar

Verzorg je haar goed met onze duurzame conditioner bar

Terug naar blogs

Tags

Conditioner barDuurzaam levenDuurzame verpakking

Haarverzorging met onze conditioner bar

Onze Solidly conditioner bar bevat natuurlijke ingrediënten zoals sheaboter en cacaoboter die je haar lekker zacht maken. De bar is vrij van sulfaten, synthetische kleurstoffen en heeft een fijne, subtiele geur. Niet alleen fijn voor het milieu, maar ook fijn voor je haar! Met onze bars verminder je het gebruik van wegwerpplastic, bespaar je maar liefst 70% op het gebruik van water en minimaliseer je de uitstoot van CO2.

De lange levensduur van onze conditioner bar

Solidly

De lange levensduur van onze conditioner bar

We produceren onze conditioners via de speciale ‘melt en pour’ techniek. Met deze techniek wordt de substantie vloeibaar in de vormpjes gegoten. In tegenstelling tot verzorgingsproducten van andere merken wordt dit niet gebakken, maar wordt simpelweg gewacht totdat de substantie hard geworden is. Door het niet te bakken, zorgen we ervoor dat de conditioner bar langer één geheel blijft. Terwijl andere bars sneller afbrokkelen als gevolg van het bakproces. Hierdoor kun je zo optimaal mogelijk gebruikmaken van de conditioner bar.

Bewaar daarnaast de conditioner op de juiste manier en je doet er lang mee! Het beste laat je de bars in de open lucht drogen in een droge omgeving, niet in de douche. Zo kunnen ze goed uitlekken en opdrogen, bijvoorbeeld op een van onze vrolijke tegeltjes of biologisch afbreekbare 3D geprinte onderleggers. De conditioner bars kunnen ook goed bewaard worden in ons aluminium bewaarblikje. Deze blikjes zijn ook ideaal om te gebruiken wanneer je op vakantie gaat.

Gebruik de conditioner voor je haar én lichaam

Solidly

Gebruik de conditioner voor je haar én lichaam

Door producten op meerdere manieren toe te passen, heb je minder verschillende producten nodig. Een goede manier om duurzaam bezig te zijn! Bovendien bespaart het je ook ruimte in je badkamerkastje. Onze conditioner bar is zo’n verzorgingsproduct dat multifunctioneel is. De bar gebruik je uiteraard voor je haar na het wassen met shampoo, maar deze kun je ook gebruiken om je lichaam mee te verzorgen. De natuurlijke ingrediënten zoals sheaboter en cacaoboter zorgen ervoor dat je lichaam goed gehydrateerd wordt. Maak je lichaam goed nat en smeer deze in met de conditioner bar. Vervolgens spoel je het onder de douche weer af en je hebt een zijdezachte huid.

Duurzame verpakking

Niet alleen de conditioner bar zelf is duurzaam gemaakt, ook de verpakking die eromheen zit. Al onze producten, waaronder onze conditioner bar, worden verpakt in een milieuvriendelijke verpakking. We maken geen gebruik van plastic, enkel papier. Door een van onze bars aan te schaffen in plaats van conditioner of shampoo in een plastic fles minimaliseer jij het gebruik van afval. Hierdoor beperk je het gebruik van single-use plastic en bespaar je 70% op het gebruik van water. Bovendien verklein je de uitstoot van CO2.

Solidly

Ben je benieuwd naar onze conditioner en wil je genieten van zacht haar?


Kijk dan snel in onze shop!

Shop

Emelie Schuttevaer

Emelie Schuttevaer

Op onze sociale media delen wij regelmatig tips voor een duurzame levensstijl.


Volg ons op Instagram

Volgen
0