Waarom het handig is om zeep bars en block mee te nemen op reis.

Waarom het handig is om zeep bars en block mee te nemen op reis.

Terug naar blogs

Tags

SolidDuurzaamReizenBarsBlocks

1. Neem onze solid bars mee op reis

Je pakt je koffer uit na een lange vliegreis en komt erachter dat de dop van de shampoo fles heeft gelekt. Niets is vervelender dan dat je schone kleren onder de shampoo zitten en je dit eerst moet gaan schoonmaken voordat je vakantie kunt gaan vieren. Wanneer je solid bars meeneemt op reis is dit voortaan verleden tijd!

 

2. Kunnen de solid bars mee in je handbagage?

Wanneer je gaat vliegen is het altijd maar de vraag of je alles kan meenemen wat je mee wilt nemen. Zeker wanneer je alleen met handbagage reist. Het is vaak even puzzelen of je er uitkomt met de eisen van het vliegveld wat betreft vloeistoffen. Bij de meeste vliegvelden mag je een verpakking van maximaal 100 milliliter meenemen van vloeistof in je handbagage. Al je shampoo, douchegel, scheerschuim en andere verzorgingsproducten moeten dus in kleine verpakkingen zitten. Gelukkig geldt dit niet voor solid bars. Het is een vast product en geen vloeistof, dus het maakt niet uit hoe groot het is. De Solidly bars zijn daarom het ideale product om mee te nemen op reis.

 

De voordelen van solid bars op reis

De solid bars zijn handig voor op reis. Het grote voordeel is dat je de bars zonder problemen mee kunt nemen in je handbagage, er zit geen beperking op zoals je wel hebt met vloeistoffen. Daarnaast is het fijn dat ze weinig ruimte in beslag nemen in je kleine koffer. De Solidly bars zijn een stuk compacter dan bijvoorbeeld een shampoo verpakking of een fles scheerschuim. Bovendien heb je geen kans op die vervelende lekkende flessen. Ook zijn solid bars zuinig in gebruik waardoor je, ook op reis, er lang mee kunt doen. Als je wat langer op reis gaat, dan is het handig dat je geen meerdere verpakkingen shampoo hoeft mee te nemen. Eén Solidly Shampoo Bar volstaat.

 

Hoe bewaar je de solid bar tijdens je vakantie?

Wanneer je een van onze Solidly bars meeneemt op reis, dan kun je deze gemakkelijk bewaren in het aluminium blikje. Het blikje neemt weinig ruimte in beslag in je toilettas en houdt ook alles mooi georganiseerd. In ons bewaarblikje past een Solidly blok of twee Solidly bars. Je kunt dus bijvoorbeeld gemakkelijk een shampoo bar en conditioner bar in één blikje bewaren tijdens je vakantie en zo ruimte besparen.

Solidly

Overtuigd en klaar om op reis te gaan met onze bars of blocks?


Neem snel een kijkje in onze shop!

Shop

Emelie Schuttevaer

Emelie Schuttevaer

Heb jij meer vragen over waarom bars en blocks handig zijn?


Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact
0