Conditioners zijn multifunctioneel, maar wat wordt daarmee bedoeld?

Conditioners zijn multifunctioneel, maar wat wordt daarmee bedoeld?

Terug naar blogs

Tags

SolidDuurzaamVerzorgingConditionerBar

1. Je lichaam verzorgen met onze conditioner bar

Is je favoriete bodylotion of olie net op en heb je geen nieuwe verpakking bij de hand?

Niks aan de hand! Er zijn namelijk nog andere opties waarmee je je lichaam kunt verzorgen en hydrateren. Een van die manieren is door onze Solidly conditioner bar te gebruiken. Ja, je leest het goed. De conditioner bar is niet alleen goed voor je haar, maar ook goed voor je huid.

 

2. Waarom conditioner ook goed voor je lichaam is

Nadat je je haar gewassen hebt met shampoo, gebruik je de conditioner om je haar soepel, glanzend en beter doorkambaar te maken. Zo werkt ook onze Solidly Conditioner Bar. Naast de verzorging voor je haar, kun je met onze conditioner bar ook je lichaam verzorgen. De bar bevat namelijk natuurlijke ingrediënten zoals sheabutter en cacaoboter die je huid verzorgen, hydrateren en heerlijk zacht maken. Het is belangrijk om je lichaam goed te hydrateren om een droge huid te voorkomen.

 

2.1 Zo gebruik je de Solidly conditioner bar voor je lichaam

De conditioner bar gebruik je standaard al voor je haren na het wassen, maar is dus ook goed te gebruiken voor je lichaam. Zo kun je één product op twee verschillende manieren toepassen. Niet alleen scheelt dat weer ruimte in het kastje van je badkamer, het is ook goed voor het milieu doordat je minder producten nodig hebt. De Solidly conditioner bar is ideaal om te gebruiken na een dagje zonnen zodat je je huid goed kunt hydrateren en het niet uitdroogt. Het beste kun je de bar tijdens het douchen gebruiken. Je maakt je huid goed nat en smeert je in met de conditioner bar. Spoel het daarna onder de douche af. Je zult merken dat je huid gelijk heerlijk zacht wordt en bovendien goed verzorgd voelt.

Solidly

Wil jij ook genieten van alle functies die een conditioner heeft?


Ga dan snel naar de shop!

Shop

Marga Jansen

Marga Jansen

Wil je meer weten over solid conditioners?


Neem dan vrijblijvend contact op!

Contact
0